torsdag 4. oktober 2007

Vårt utagerende sosialliv;D

Med tanke på en av kommentarene vi har fått på et tidligere innlegg, ser vi det nødvendig å komme med noen rettelser!

Enkelte kverulerende sjeler har klart å henge seg opp i våre livsnødvendige behov. Som en kommentar til dette har vi valgt å kun ta med det mest nødvendige i følge Maslovs behovshieraki. Men siden dette tydeligvis ikke er nok, skal vi nå fortelle om vårt utagernde sosialliv.

Våre åndelige verdier blir godt ivaretatt. Hver (hvartfall så ofte som mulig) lørdag tar vi turen til Salem menighet, hvor vi finner mange "nye" venner. Dessuten er Marthe aktiv i cellegruppe og Monika i "forening." Foreningen må vel forklares litt grundigere slik at den ikke blir misforstått slik som alt annet! "Foreningen" til Monika er en gjeng med venninner som samles for å ha en unnskylding til å spise is og brownies. Solveig har funnet seg til rette på sykehjemmet på Ila. Her steller hun med de eldre både foran og bak. Ellers er vi til tider å finne på KRIK-samlingene som etterfølger av noe sosialt etterpå. Det sosiale blir litt for ofte droppet til fordel for Grays anathomy og bonderomantikk.

Ellers har vi/har hatt store planer for hvordan vi skal bruke fritiden vår. Marthes planer om å begynne i NTNUIs volleyballag lar vente på seg, men vi har fortsatt ikke gitt opp. Monika derimot hadde planer om å begynne med terrengsykling sånn litt fast, dette har vi helt gitt opp. Solveig er flink til å delta på treningstimer på NTNUs treningsenter, hvor hun stadig for ros fra instruktørene for sin hengivende innsats.

Dette er bare et utdrag av vårt aktive sosialliv, hvor vi ivaretar våre verdier!!!

2 kommentarer:

Frognergutta sa...

Bra! Nå ble alt med ett mye klarere! :) Høres ut som et godt liv!

Frognergutta sa...

Liker forresten at dere henviser til Maslov og andre kjente storheter i innleggene.. Det gir bloggen en viss klasse! ;)