onsdag 3. oktober 2007

Havregryn og stilongs

Den første tiden i leiligheten har vært en dans på roser. Vi stortrives i vårt ganske så romslige krypinn! Her har vi alt vi trenger: seng, tv, internett og masse mat. Ikke rart det er vanskelig å komme seg på skolen til tider.

Mat er mye omdiskutert hos oss. Solveig og Marthe har flere ganger hatt noen desperate forsøk i å prøve å være sunne, men sprekker stadig. Det er ikke lett å stå imot alle fristelsene som stadig dukker opp. For eksempel så har Morten hatt bakedag, ja du leste riktig, Morten! Da gikk skolebollene og jødekakene ned på høgkant. Solveigs oppfatning av hva som er sunt kan forresten diskuteres. En periode spiste hun rømmegrøt hele tiden. Dette ble det satt en rask stopper for når hun fikk vite rømmegrøtens ingredienser. Da gikk hun over til pannekaker. Når det gjelder Marthe går det for det meste i knekkebrød og havregryn. Senest i dag var middagen havregryn og yoghurt.

Klesstilen vår, innendørs vel og merke, har etterhvert utmerket seg. Solveig vandrer rundt i pappas stilongs, Marthe i den berømte sagavolljoggebuksa og jeg har fått enn forkjærlighet for tights. Til nå har vi prøvd å holde dette for oss selv, men her en dag var alle buksene til Solveig til vask, og hva gjorde Solveig da? Jo, da gikk hun like greit ut i stilongs, som om det var det mest naturlige i hele verden!

Ellers flyr dagene av gårde har oppe i nord. Jeg og Marthe er ivrige byggstudenter, mens Solveig leser barnebøker for harde livet. Vi trives godt med våre nye vaner.

2 kommentarer:

Frognergutta sa...

Bra, Monica! Godt noen tar ansvar når Marthe lover i øst og vest! :) Men hvis internett, tv og masse mat er alt dere trenger, høres det ut som dere burde komme dere ut iblant.. Godt vi kommer i helga, og kan lære dere litt om andre verdier! :D

Kristine Ü sa...

Lenge leve stilongs! hehe.
Solveig og jeg var faktisk på joggetur rundt i Arendal city i hver vår stilongs forrie sommer. I vår familie har stilongsen en helt spesiell betydning. Den brukes både til hverdags og fest.