torsdag 6. desember 2007

Tamtitam:)


Som fattige studenter i Trondheim by, har vi nå kommet fram til løsninger som kan hjelpe på budsjettet. Solveig har blitt aktiv i vaktmesterrollen for naboene der hun får 300 kr gangen for å kjøre snøfreser og ellers jobber hun iherdig for de gamle og grå som samfunnet har glemt.

I tillegg til dette har det også dukket opp andre muligheter i høst. Modelljobben har både Marthe og Solveig tatt svært seriøst.
8 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner det var smart å velge Oslo fremfor Tr.heim, siden jeg satser på en karriere utenfor modellbransjen:P Fine bilder:)

Marthe sa...

Ja, nå er jo selvfølgelig alle ingeniør planer lagt på hylla.. Neida, hva skal man si, en kommer borti mye rart ved å kjenne Solveig:P

Marthe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hehe håper det er positivt ment Marthe;)

Anonym sa...

Lurer fælt på hvilken sammenheng disse bildene brukes i..? Frekt hull i jeansen, Marthe, trodde ikke du stilte opp så slaskete på fotografier..:)

Marthe sa...

Eiric!! Bildene skal være midtside stoff i FHM, derfor det frekke hullet i buksa;) Det strider jo selvsagt i mot min moral, så som du ser på det ene bildet prøver jeg så godt jeg kan dekke det til:P Svar på kommentaren??;)

Anonym sa...

Joda, syns du svarer godt for deg, Marte! Og nå får jeg jo en unnskyldning for å kjøpe FHM også! ;)

Anonym sa...

Syns haugenhaugen.blogspot.com holder på å bli bedre enn denne bloggen.. Hvor er konkurranseinstinktet, Monika..? :D