søndag 11. november 2007

Våre italienske? venner?


Vi har etterhvert registrert et par uforståelige kommentarer til noen av våre innlegg. Om det er italiensk eller spansk eller noe i den dur har vi ikke peiling på. Men nyskjerrige sjeler som vi er, har jeg og Marthe brukt store deler av denne søndags formiddagen på å oversette innholdet i en av disse kommentarene.


"siete molto simpatiche e carine,peccato non conosca la vostra lingua"


Til nå har vi: you are very nice and nice og noe med tunge... Den som har lagt inn innlegget er en 38 år gammel mann ved navn Michele som driver med turisme. Han er visst nok bosatt i Italia, en av yndligsfilmene er Braveheart og han liker new age musikk. Vi synest dette er litt ubehagelig og vurderer nå å ansette livvakter. Hvem vil vel ha en gal 38 år gammal italiensk mann etter seg:P Denne mannen setter tydeligvis pris på jenter i hel regndress med gjørmesprut i rompa. Ekkelt! Heretter kommer vi alltid til å låse døren og muligens gå til anskaffelse av pepperspray.

Vi ber de av dere som måtte kunne litt italiensk om å ta en titt på denne kommentaren. Vi er takknemlige for deres oversettelser;D

1 kommentar:

Anonym sa...

lingua kan også bety språk:)